Penkki ME-päivä paidalla.

Keskustelua voimaharjoittelusta.

Valvojat: Tatu Karhu, Pekka Raiha, Ylläpito

Vieras

Penkki ME-päivä paidalla.

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Maalis 28, 2003 1:54 pm

No niin eilen testasin ensimmäsen kerran kunnolla tuota Inzeriä(E.H.P.H.D). Tiistaina oli penkin nopeuspäivä,joten en ollut ehkä ihan 100% kunnossa,no anyway....

WARNING!
Perkele,jos ikinä eksytte Porin uimahallille treenaamaan ne keltaiset isot kiekot missä lukee kissan kokoisin kirjaimin 20 tarkoittaen 20kg painavat ovat todellisuudessa 22kg kipale!Punnittu on.

Sarjat menivät näin.

RAW
2x124
1x134 piiitkällä merkillä,tuntui oudon painavalta,kun luulin että tangossa on 130....

Paita päälle
1x144 failed
1x144 heittämällä ylös,mutta perse irti penkistä
1x149 hyvä nosto ja räjähtävä
1x154 hyvä tämäkin,mutta ajatus harhaili

Paita oli jotenkin perseelleen noissa 144 kilon nostoissa ja kainalokipu oli aivan infernaalinen ja nostoon ei pystynyt keskittymään pätkääkään. Paita meni kunnolla päälle vasta tuossa 149-nostossa ja siinä ja 154 se ei repinyt eikä tuntunut yhtään pahalta vaan nostot olivat hyvin hanskassa. Resursseja olisi fysiikkapuolella ollut ehkä 160.

Mitä muistaa kun nostaa ensimmäistä kertaa paidalla:

-Kunnon LUOTETTAVAT varmistajat, mielellään kaksi,jos kaveri olisi nukkunut tuossa ensimmäisessä nostossa, olisivat meikäläisen mummolta perintönä saadut tekohampaat saaneet kiillevaurioita.

-Järki mukana,KESKITY nostoon.RAW-penkkaaminen on ainakin itsellä todella helppoa noin teknisesti,mutta paidalla nostaessa hosuminen pilaa noston täydellisesti.

-Paita kunnolla päälle.Omaa hölmöyttä mennä nostamaan "vinolla" paidalla. Otin ehkä liikaa lämpöä päälle ja Inzeriä on todella hienoa repiä päälle nihkeään ukkoon.Tuo oma paita ei syönyt vasempaan kainaloon,kun hiukan adminin "taisteluarpia" suuremmat jäljet. Oikeassa on n.20 cm. pitkä ja 1-5 cm. leveä,täysin nahaton alue vereslihalla ja kainalossa 3x5 cm kokoinen verenpurkauma. Jos paita olisi ollut alusta asti kunnolla päällä ei tarvitsisi odottaa kuukautta arpien parantumiseen. Tyhmä minä.

-Älä odota ensimäsestä "paitasessiosta" liikoja, ensimmäinen menee täysin pipariksi tuon kivun takia.Olen arviolta 145 kilon RAW kunnossa eli paita toi noin kympin lisää.Ainakin 3-4 treeniä ennen kisoja,siis AINAKIN.Itsellä oli tarkoituksena mennä kisoihin jo 4 viikon päästä,mutta se saa nyt jäädä syksyyn.

-Älä nosta paidalla "tekstiili" tai kuntoilu salilla. Mene sinne HC-salille, jossa treenaa muitakin paitanostajia.Teet sessiosta itsellesi ja muilla salilla olijoille vähemmän traumaattinen. :lol: Henkilökunnan ilmeet olivat "erikoiset" kun marssimme pukuhuoneeseen 20(22)kg kiekon kanssa(vaaka oli sijoitettu sinne).

Kertokaa joku muuten mihin kohtaan tuolla Inzerillä kannattaa laskea?
Painoa oli eilen n.84,5 eli ei niin hirveästi tarvitsisi pudottaa 82,5:siin....

Jutusta oli tarkoitus tulla paljon parempi ja kuvilla häystetty, mutta opiskelukiireisiin vedoten joudun nyt tekemään vaan tällaisen, kiitos ja anteeksi. :(

Pistin tuon Finnishpoweriin kanssa,että saadaan ammattilaisten mielipiteitä...

Palaa sivulle “Voimaharjoittelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa