Helppo tehdä. Kaikki ainekset ovat per paketti. Ei välttämättä ihan gumboa, mutta kun en keksinyt mitään muuta nimeä.
- 400g paistijauhelihaa
- 300-500 pakastevihanneksia
- 200g jalopenoa liemineen
- 400g tomaatti murskaa
- 300g kalkkunanakkeja
- 200g tonnikalaa tai katkarapuja
Kaikki ainekset paitsi jauheliha muhimaan kannaelliseen kattilaan keskilämmölle. Samaan aikaan jauheliha ruskistumaan. Kun liha kunnossa nakkaa sen kattilaan muitten ainesten sekaan ja hauduttaa n. 30 min.
Reseptin pointtina on että mauttomammat ainekset imevät aromeja jalopenoista, tomaatista ja lihasta. Makua saa hiukan hienosäädettyä käyttämällä mukana valkosipulia tai maustettua tomaattia murskaa.
Mausteinen gumbo
Valvojat: Tatu Karhu, Pekka Raiha, Ylläpito
-
- Site Admin
- Viestit: 483
- Liittynyt: To Maalis 25, 2004 2:06 pm
- Paikkakunta: Helsinki
Palaa sivulle “Ravinto ja painonhallinta”
Paikallaolijat
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa